Palvelut

Kiinteistönvälittäjänvirtuaaliassistentti

Illustration

Yksi välitystyön aikaa vievimmistä ja eniten tarkkuutta vaativista työtehtävistä on myyntimateriaalin ja kauppakirjan laatiminen. Jos koet että paperityöt eivät ole parasta vahvuuttasi tai haluat tehostaa ajankäyttöäsi, täällä on virtuaaliassistentti sinua varten! Tarvitsetpa apua yksittäisen asiakirjan laatimisessa, yhden kohteen hoitamisessa asiakirjatilauksesta kaupan järjestelyihin tai haluat ulkoistaa kaikki paperityösi, ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri sinulle sopiva palvelukokonaisuus!

Tarkastuspalveluvälitysliikkeille

Illustration

Välittäjän ja välitysliikkeen virhevastuun kannalta on tärkeää, että myyntimateriaalista ja kauppasopimuksista löytyy lain ja Hyvän Välitystavan edellyttämät riittävät tiedot. On tärkeää, että ammattitaitoinen henkilö käy ennen myyntiin julkaisua/kaupantekoa asiakirjat läpi. Tarkastuspalvelu sisältää koko myyntimateriaalin ja esitteen ja kauppakirjan läpikäymisen sekä yksilöidyn raportin mahdollisista puutteista. 

Kauppasopimukset jamuut dokumentit kuluttajille

Illustration

Oletko ostamassa tai myymässä asuntoa/kiinteistöä yksityishenkilönä ja kaipaat turvaa kaupalle ammattimaisesti laadittujen kauppasopimusten muodossa? Tai oletko jakamassa kiinteistön hallintaa ja tarvitset apua esimerkiksi hallinnanjakosopimusten tekemisessä? Ulkoista asiakirjojen laatiminen alan ammattilaiselle! 
Lähetä viesti, niin toimitan sinulle hinnaston!

Hinnasto

Valitse valmis paketti tai räätälöidään palvelu juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

 • Tarkastuspalvelu

  Esitteiden ja kauppakirjojen tarkastukset

  alk. 35 €

  kpl
 • Virtuaaliassistentti Basic

  Yksittäisen esitteen tai kauppakirjan laadinta

  alk. 100 €

  kpl
 • Virtuaaliassistentti Pro

  Ulkoista kohteen koko asiakirjahallinta

  alk. 285 €

  kohde
 • Virtuaaliassistentti Ultimate

  Ulkoista kaikki kohteesi kiinteällä kuukausimaksulla

  kysy hinta


Hintoihin lisätään arvonlisävero, joka määräytyy voimassa olevan arvonlisäveron mukaan (tällä hetkellä 24%). Palveluntarjoaja pidättää oikeuden hintojen muutoksiin.

Kysyttävää?

Ota rohkeasti yhteyttä!