Muutama hyvä syy miksi ulkoistaa asiakirjapalvelu Katille :)

Muutama hyvä syy miksi ulkoistaa asiakirjapalvelu Katille :)

Heippa!

Tässä blogitekstissä paneudutaan vähän syihin, miksi kiinteistönvälittäjän tai asuntomyyjän kannattaa ulkoistaa asiakirjapalvelu osaavalle virtuaaliassistentille (minulle tietenkin)! 

Syitä on monia, mutta ensimmäisenä ja tärkeimpänä on AIKA. Jokainen alalla työskentelevä tietää miten sitovaa alalla työskentely on. Mitä enemmän myyt, sitä enemmän uhraat työlle vapaa-aikaasi. Mitä enemmän sinulla on kohteita, sen aikaa vievämpää on asiakirjahallinta - jonka myötä myös riski virheille lisääntyy. Olen täällä vain sinua varten! Riippuen miten paljon haluat vapauttaa aikaasi, voimme sopia eri tasoisesta, tarpeitasi parhaiten palvelevasta palvelupaketista. Voin auttaa yksittäisen myyntiesitteen laatimisessa tai hoitaa puolestasi koko asiakirjahallinnan alusta loppuun - sinun tulee vain tehdä toimeksianto ja selostusliite ja minä hoidan paperiasiat muuten alusta loppuun!

Seuraavaksi nostaisin esille VAHVUUDET. Tässä työssä vaaditaan hyvin erilaisia luonteenpiirteitä ja monialaista osaamista. Saatat olla sanavalmis myyntitykki, joka on omimmillaan asiakastyössä, mutta tunnet epävarmuutta tai keskittymisen vaikeuksia kun pitää luoda myyntimateriaaleja tai kauppakirjoja. Kun ulkoistat edellä mainitut osaavalle assistentille, voit keskittyä täysillä omiin vahvuuksiisi!

Viimeisenä tällä erää RAHA! Jep, luit oikein. Vaikka palveluistani joutuu maksamaan (luonnollisesti), asiakirjahallinnan ulkoistamisen myötä sinulle vapautuu ensinnäkin lisää aikaa myyntityölle. Enemmän aikaa = enemmän kauppaa! Toisaalta kun aikaa vapautuu, sinulle jää myös enemmän vapaa-aikaa, tämäkin on jokaiselle itseään kunnioittavalle myyjälle vähintään rahan arvoista! Laske siis arvo vapaa-ajallesi ja mieti paljonko euroja saat kerrytettyä enemmän kassaasi kun aikasi ei kulu esitetekstien nyanssien kanssa taistelemiseen.

Palataan seuraavan blogiaiheen parissa!