Kuka on Kati ja mikä on MK Consulting Oy?

Kuka on Kati ja mikä on MK Consulting Oy?

Heippa!

Niille, joille on vielä vähän hämärän peitossa kuka olen ja mitä teen, tässä lyhyehkö esittely allekirjoittaneesta sekä perustamastani yrityksestä, jonka tehtävänä on auttaa teitä kiinteistönvälittäjiä ja asuntomyyjiä menestymään työssänne vielä entistäkin paremmin!

Eli; nimi on Kati Kämäräinen. Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä pk-seudulla vuodesta 2015 alkaen. LKV ja LVV pätevyydet hankin heti aloittamisen jälkeen. Olen suorittanut myös kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon (KiAT) ja kerännyt kaiken maailman sertifikaatteja mm. myyntiin, rakennustekniikkaan ja uudiskohteisiin liittyen.

Olen myynnillisesti elättänyt itseni välitystyöllä ihan mukavasti, mutta sanoisin että suurin intohimoni on aina ollut TIETO! Kerro ongelma tai kysy kysymys, johon en jo tiedä vastausta - melkein pakonomaisesti selvitän asiaa kunnes olen saanut luotettavan vastauksen :) Kollegat ovatkin vuosien varrella nimittäneet minua mm. nimillä "kävelevä lakikirja" ja "tietopankki". Tietenkään tällä alalla ei voi koskaan olla valmis, koska lait ja säännöt päivittyvät koko ajan. Pyrin kuitenkin päivittämään koko ajan osaamista seuraamalla lakikoulutuksia, lainsäädäntöä sekä Hyvän välitystavan ohjeen päivittymistä. Minulla onkin vahva osaaminen "perus" välityslainsäädännön lisäksi mm. perhe- ja perintöoikeudesta.

Osaamiseeni luotetaan - olenhan toiminut reilu kaksi vuotta jo välitysketjun kohteiden "tarkastajana", eli käyn välittäjien myyntimateriaalit ja kauppakirjat läpi kaikkien virheiden varalta ja varmistan että kaikki asiakirjat sisältävät vähintään lakien, Hyvän välitystavan, rahanpesulain ja eettisten ohjeiden määrittämät vaatimukset.

MK Consulting Oy

MK Consulting Oy on loppuvuodesta 2023 perustettu yritys, jonka visio perustuu täysin kiinteistönvälittäjän työn helpottamiseen. Tarjoamiani palveluita on mm.

  1. Virtuaaliassistenttipalvelut: kokonaisvaltainen palvelu, joka vapauttaa kiinteistönvälittäjän kalenterista aikaa myyntiin ja vapaa-aikaan. Laadin mm. laadukkaat myyntiesitteet, kattavat kauppakirjat sekä hoidamme puolestasi esim. arkistoinnin, isännöitsijän/ rakennusvalvonnan haastattelun sekä kaupan järjestelyt.
  2. Tarkastuspalvelut: tätä palvelua voi hyödyntää välitysliike tai yksittäinen välittäjä - osaava silmäpari kun käy läpi myyntimateriaalin ja/tai kauppakirjan liitteineen, minimoidaan riskit virheille ja sitä kautta reklamaatioille. 
  3. Asiakirjapalvelut kuluttajille: kuluttajille voin laatia mm. kauppakirjoja tai hallinnanjakosopimuksia. Hallinnanjakosopimukset ovat yksi määräosan kaupan tärkeimpiä asiakirjoja. Voit turvallisin mielin tilata minulta hallinnanjakosopimuksen laatimisen tai ohjata asiakkaasi luokseni!
  4. Konsultointi: tarjoan asiakkailleni myös konsultointipalveluita puhelimitse ja sähköpostilla. Mikä tahansa asia välitystyössä askarruttaa, ota rohkeasti yhteyttä ja haasta minut! Assistenttipalvelut tilanneelle asiakkaalle kohteeseen liittyvä konsultointi veloituksetta!

Seuraavassa postauksessa lisää tietoa siitä miksi ihmeessä asiakirjapalvelu kannattaa ulkoistaa :)